Casa Team Xtreme

Zillertal is al jaren de vaste stek voor onze trainingskampen in de sneeuw. Dit grote gebied heeft drie geweldige parken: Betterpark in Hintertux, Penken Park in Mayrhofen, Betterpark Hochzillertal in Kaltenbach. Om onze sporters vanuit een vaste verblijfplek goed te kunnen trainen, hebben we sinds 2020 de beschikking over een mooi huis in Kundl (Worgl/Kufstein). Vanaf Kundl liggen ook het park in Stubai en de trainingsschansen van Bangerpark op rijafstand.

Met ons nieuwe onderkomen vlak over de Oostenrijkse grens, wordt het ook heel aantrekkelijk om een weekend te komen trainen op de mooie schansen en rails in de sneeuw.

Traditioneel houden we tijdens de vakantieperioden van de scholen onze trainingskampen. Maar je bent ook van harte welkom tussen de vakanties door. Voor een weekend of een week. Sommige van onze leden verblijven één of twee maanden in het huis, sommigen zelfs de hele winter.

Vlakbij het huis zijn verschillende faciliteiten, zoals een uitgebreide gym, skatebanen, een zwembad en een prachtige omgeving voor op de racefiets. Kortom de ideale plek als basis voor de trainingsweken en wedstrijden!

Neem contact op met ons als je meer wil weten over de mogelijkheden voor de trainingen in Oostenrijk.